ESPAI-WEB

Un web ha de ser un espai viu i dinàmic de comunicació, renovar-se amb freqüència i aportar informació rellevant als seus usuaris. Aquesta informació ha d’introduir-se directament des de la font, sense intermediaris. Per això fa més d’una dècada que en Espaiweb apostem per utilitzar gestors de continguts autogestionats pels nostres propis clients, sense dependències de tècnics.

El servei tècnic ha de servir per donar suport, implementar millores i desenvolupar la plataforma per donar servei de qualitat als seus usuaris.

SiteKreator és una plataforma amb una llarga experiència en aquest camp, un sistema molt visual de construcció web, un ampli catàleg de funcionalitats pròpies que amplien la capacitat i sobretot, molt intuïtiu, apte per a negocis, associacions, etc sense necessitat de coneixements tècnics, les plantilles i els fulls d’estil permeten en poc temps obtenir un resultat de qualitat excel·lent.

WordPress és una altra plataforma que va néixer amb la vocació de donar servei als blocaires, però en els seus inicis era molt rígida i inapropiada per a crear llocs web comercials. Avui això ha canviat i millorat substancialment, s’ha dotat de molts més recursos que faciliten el treball a persones sense experiència, s’ha creat una enorme comunitat de desenvolupadors i un ecosistema de complements i plataformes que donen resposta a un enorme ventall de necessitats.

Cada sistema té les seves peculiaritats, que segons les circumstàncies i expectatives del client, poden resultar més adequades.

A continuació expliquem les característiques bàsiques d’aquestes dues plataformes.

WordPress + DIVI, estàndard potent i flexible

Què és?

WordPress és un sistema de gestió de continguts o CMS (per les sigles en anglès, Content Management System) enfocat a la creació de qualsevol tipus de lloc. Originalment va aconseguir una gran rellevància usat per a la creació de blocs, per convertir-se amb el temps en una de les principals eines per a la creació de pàgines web comercials. WordPress s’ha convertit en el CMS més popular de la blogosfera i en el més popular respecte a qualsevol altre CMS d’ús general. Les causes del seu enorme creixement són, entre altres, la seva llicència, la seva facilitat d’ús i les seves característiques com a gestor de continguts.

Quina diferència hi ha amb altres solucions similars?

Un altre punt a considerar sobre el seu èxit i extensió és l’enorme comunitat de desenvolupadors i dissenyadors, encarregats de programar-lo en el seu nucli o creant complements (anomenats pluggins o connectors) i plantilles (anomenats themes) per a la comunitat. Al febrer de 2015 era usat pel 23,4% de tots els llocs existents a Internet basats en gestors de contingut.

Quins avantatges té treballar amb DIVI per WordPress?

DIVI és un theme desenvolupat per elegantthemes i que fem servir a les nostres instal·lacions. DIVI proporciona una nova capa de funcionalitats sobre de la interfície de WordPress, facilitant encara més la maquetació dels continguts. Això es tradueix en una major facilitat per aconseguir resultats impactants per part dels nostres clients amb una significativa reducció de temps i costos, alliberant temps i recursos per concentrar-se en el màrqueting de continguts.

La nostra filosofia és aconseguir la màxima autonomia tècnica per als nostres clients, hi ha tutorials tant per a WordPress com DIVI per aprendre a personalitzar al seu gust, afegir noves funcions. També podem desenvolupar projectes a mida sobre WordPress, segons necessitats.

És car?

NO. És fonamental tenir les idees clares abans de començar, un document o guió del que es vol explicar a la web. Construir la seva web de WordPress + DIVI se situa a partir de 250 € en endavant, segons els requeriments del projecte i l’allotjament a partir de 150 € a l’any, també varia segons es requereixi assistència tècnica o no. Els preus no inclouen IVA i són orientatius, es passa un pressupost detallat per a cada cas.

SiteKreator, una opció fàcil, ràpida i econòmica

Què és?

És una eina de creació de llocs web, ràpida i professional. No cal adquirir programari, ni llicències, ni pagar hores de tècnics o dissenyadors. Es gestiona la mateixa manera que un bloc, però amb capacitats multiplicades per 1.000. Tampoc t’has de preocupar per com es veurà en els mòbils, hi ha plantilles que ja són responsive, s’adapten automàticament, millorant la teva visibilitat en cercadors.

Quina diferència hi ha amb altres solucions similars?

La qualitat del resultat, la rapidesa amb la qual es construeix un lloc web professional i el millor de tot: no depens de tècnics per actualitzar continguts, per crear una espectacular presentació sense tenir ni idea de codi. No es tracta d’una eina Open Source, que per obtenir suport cal anar a buscar per fòrums i blocs, sinó que darrere hi ha una sòlida empresa que respon del seu producte i al costat d’aquesta empresa, Espaiweb SL amb anys d’experiència en desenvolupar el potencial de SiteKreator, que et donaran suport en el teu idioma.

Quins avantatges té treballar amb SiteKreator?

Una qualitat gràfica sense precedents, total autonomia per mantenir els continguts, reducció dràstica de costos de construcció i de manteniment, et dedicaràs únicament a donar-li vida, a dotar-la de continguts interessants per a la teva audiència, a establir diàleg amb els teus clients.

Tot això ho pots fer només, però si necessites l’ajuda d’un equip professional per esprémer al màxim les possibilitats de SiteKreator, per millorar el disseny, personalitzar al teu gust, per incorporar funcionalitats que no vénen de sèrie, incorporar mòduls de comerç electrònic, bases de dades, sistemes de pagament, etc., Espaiweb SL t’ho resoldrà, tenim departament propi de programació i de disseny gràfic.

És car?

NO. Precisament, per les seves avantatges, es redueix la càrrega de treball, els temps de les proves de disseny, tot !. Això redueix costos dramàticament. Un lloc web d’aquesta qualitat construït amb eines tradicionals podia costar entre 2.000 i 3.000 €, més dos mesos de termini de lliurament. Si la construeixes tu mateix, el cost és zero, si la fa el nostre equip no et costarà més de 500 € (preu mitjà, variable segons necessitats del client) i llista en pocs dies.

Amb els sistemes tradicionals cal contractar un servei de hosting per web, amb SiteKreator pel mateix import s’obté el hosting, lloguer de l’eina de gestió de continguts i suport tècnic en castellà perquè res s’encalli. El preu és el que marca el fabricant, entre 15 i 30 € mensuals, segons pla. Opcionalment ESPAIWEB ofereix suport tècnic i ajuda per un suplement addicional, segons les necessitats. Amb Espaiweb-SiteKreator pots veure com quedarà el teu lloc web abans de contractar els nostres serveis, la satisfacció està garantida.