SERVEIS

Serveis complets per la presència digital
i marketing de conversió.

WEBPROJECT

Concebem la creació d’una web com un projecte global que va més enllà del disseny i la maquetació de continguts.

El web és un potent mitjà de comunicació que connecta directament amb la nostra audiència. Ha d’estar dissenyada i construïda per facilitar al màxim la interacció amb els usuaris, el contingut ha de ser rellevant per al públic al qual s’adreça, estar ben estructurat, clar i usable.

No només ens encarreguem de la construcció del lloc web complint amb els requisits anteriors, sinó que assessorem al client en com realitzar un autèntic màrqueting de continguts.

iMARKETING

Tant si parlem d’una gran empresa, com d’una pime, comerç local o entitat sense ànim de lucre, els principis bàsics d’un bon màrqueting són els mateixos, canvia la forma de posar-los en pràctica i els recursos disponibles.

L’anomenat Inbound màrqueting és una forma “envoltant” d’atreure al client proporcionant informació rellevant, en lloc de centrar-se directament en la venda. Es pretén aixecar l’interès dels potencials clients i fer-los seguidors dels continguts de la marca, posicionant-la d’una manera preferent en el moment de la decisió de compra.

Les xarxes socials constitueixen un excel·lent mitjà de difusió dels continguts de la marca, però com se sol dir, els objectius són infinits i els mitjans limitats, així que es fa necessari optimitzar els esforços i la inversió.

ESPAIWEB proposa desenvolupar el PAC (Pla d’Acció Comercial), un document de treball on s’especifiquen els objectius, els terminis i els mitjans a emprar, d’una forma ordenada i escalable, amb la finalitat d’aconseguir conversions (clients reals), racionalitzant la inversió econòmica.

“La inspiració existeix, però t’ha de trobar treballant”

Pablo Picasso

+ Serveis

Una completa caixa d’eines per assolir els seus objectius.

Des de 1997 ens hem vingut especialitzant i coneixent en profunditat els serveis i productes que oferim.

Dominis

Registrem i gestionem els seus noms de dominis, seleccionem aplicant criteris de màrqueting en la seva elecció.

Email estàndard

Servei de correu electrònic estàndard POP3 / IMAP4 en els nostres servidors, que inclou accés webmail, mòbil i clients de correu electrònic. Escalable i a la mida de les seves necessitats.

Gmail for Works

Podem configurar el seu nou domini per a funcionar amb la plataforma de Gmail / GSuite per a empreses. Una completíssima Suite d’eines per a ús corporatiu, incloent Correu, GDrive per a documents en línia, formularis per enquestes, Fotos, Videoconferència amb Hangout i més. Tenim experiència en instal·lar i configurar GSuite in situ o remotament i donem suport.

Provi’l ara!! GSuite

Xarxes socials

Mantenir al dia les xarxes socials suposa planificació i dedicació, podem fer-ho per vostè. Establim prèviament els objectius al PAC i realitzem les publicacions de forma organitzada. Els plans són personalitzats i escalables, segons el que necessiti.

Disseny

Serveis de disseny gràfic per a suports digitals, però també en paper, per donar coherència a tots els canals de comunicació amb el client.

Suport tècnic

Tots els nostres serveis compten amb suport tècnic i assessorament en la seva utilització. També realitzem formació dels usuaris de l’empresa o entitat client, que pot ser presencial o en línia, segons requeriments. Perquè tregui el màxim partit a la seva inversió.

Software

Comercialitzem solucions de programari per a seguretat informàtica i desenvolupament d’app a mida..