WORDPRESS&DIVI BUILDER

Un avançat sistema de construcció visual

Treballar amb WordPress per si ja és una forma fàcil de construir webs i plataformes de comunicació efectives. Existeix gran quantitat de tutorials i cursos que ho fan fàcil i accessible. Alhora que és apte per a usuaris sense coneixements de programació, també permet la personalització a tècnics, la qual cosa li dona una gran flexibilitat per a tota mena de projectes.

El constructor Divi es una capa de construcció visual que s’afegeix a les eines de sèrie de WordPress i es va crear per facilitar encara més als usuaris no tècnics poder maquetar i construir com ho faria un programador, sense necessitat d’escriure codi. Això li permet concentrar-se en el contingut, allò que té el veritable valor.

DIVI 3.0

La versió 3 de DIVI disposa de dues modalitats de construcció visual: la clàssica per blocs i també la nova directament sobre el propi contingut. Com es pot veure al vídeo, hi ha una biblioteca de mòduls i funcions ja predefinides que es poden anar muntant com un trencaclosques i disposa de moltes opcions de configuració en base a menús fàcils d’entendre.

EXTRA

EXTRA és un altre theme del mateix autor que DIVI i utilitza el mateix constructor visual. Afegeix una sèrie de funcions extra pensades per a gestionar un magazine digital: gestió d’autors, plantilles especialitzades i un seguit de pluginns que faciliten la compartició de continguts en les xarxes socials. És el theme ideal per a associacions, grups, partits polítics i qualsevol que vulgui gestionar un magazine propi, obert a col·laboradors i participatiu.

Construeix el teu propi magazine

Tens dubtes?

Senzill, potent i econòmic. El que estaves buscant.